Ιστορία

Η Εxterminators Ltd ιδρύθηκε το 1948 από τον επόπτη δημόσιας υγείας κ. Νάκο Αναστασιάδη στην Κύπρο ο οποίος κατέχει τίτλο σπουδών στην περιβαλλοντική και δημόσια υγεία (MSc in Environmental and Public Health Science) και είναι και εγκεκριμένος σύμβουλος στο pest control από το Basis Prompt UK. Εξελίχτηκε με βασική αρχή την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση, κερδίζοντας τη φήμη της πιο αξιόπιστης εταιρείας καταπολέμησης παρασίτων της Κύπρου. Υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή κ.Nάκου Αναστασιάδη, η εταιρεία εξακολούθησε να αναπτύσσεται και να διαφοροποιείται για τις επόμενες δεκαετίες και στην Ελλάδα για να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων που ειδικεύεται στις βιομηχανικές, εμπορικές και οικιακές αγορές.

Σήμερα η Exterminators είναι μία πλήρης και δυναμικά εξελισσόμενη εταιρία απολυμάνσεων, με υπόβαθρο, πολυμελές τεχνικό προσωπικό, έτοιμη να παρουσιάσει και να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας, καταπολέμησης, διατήρησης και αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων στο είδος της. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης των μεθόδων εργασίας μας, η Exterminators συνεχίζει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία ελέγχου επιβλαβών οργανισμών, με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με πάθος για επιτυχια.

Η εταιρία μας έχει αποκτήσει μια μοναδική θέση στον τομέα της απεντόμωσης-μυοκτονίας και πλέον είναι σε θέση να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο της και να συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσιες. Μέρος της επιτυχίας της εταιρείας μας οφείλεται στην ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις

Ποιοι είμαστε

H Exterminators είναι οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παροχή αποτελεσματικών  και  υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών  στη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών. Η Exterminators με  σεβασμό  προς τους πελάτες της προσφέρει τις υπηρεσίες της για πάνω από 70 χρόνια .

Η αποστολή και η δέσμευσή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων με οικονομικά αποδοτικό τρόπο και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Η επιτυχία μας είναι η επιτυχία σας