Έλεγχος και αντιμετώπιση παρασίτων με θερμική απεικόνιση

Έλεγχος και αντιμετώπιση παρασίτων με θερμική απεικόνιση

Παράσιτα; Κάνουμε έρευνα και μελέτη με θερμική απεικόνιση για την ύπαρξη παρασίτων 

Στην exterminators.gr εταιρεία απεντομώσεων, μυοκτονίες και απολυμάνσεις στην Αθήνα, χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους  για την αποκάλυψη προσβολών από παράσιτα, είτε είναι στο σπίτι σας είτε σε εμπορική ιδιοκτησία.

DETECTING PESTS WITH THERMAL IMAGING | FLIR SYSTEMS

Ανίχνευση παρασίτων με θερμογραφία 

Η θερμική απεικόνιση ανίχνευσης παρασίτων είναι η πιο προηγμένη συσκευή ανίχνευσης παρασίτων στον κόσμο και το απόλυτο εργαλείο για επιθεωρήσεις παρασίτων. Είναι η πρώτη και παραμένει η μόνη μοναδική συσκευή στον κόσμο που μπορεί να ανιχνεύσει, να εντοπίσει και να επιβεβαιώσει την παρουσία παρασίτων χωρίς να χρειάζεται φυσική διείσδυση στους τοίχους, τα δάπεδα ή τις οροφές και χωρίς να μετατοπίσει τη δραστηριότητα τους. Αυτό όχι μόνο μείωσε δραματικά την ανάγκη για επισκευές, αλλά έχει επίσης συρρικνώσει το χρόνο που απαιτείται για την εξάλειψη των «εισβολέων παρασίτων».

Κάμερα θερμικής απεικόνισης που χρησιμοποιούμε (FLIR SYSTEMS)  Μάθετε περισσότερα >>

Η θερμική απεικόνιση για την αντιμετώπιση παρασίτων είναι κατάλληλη για μια σειρά εφαρμογών που περιλαμβάνουν:

  1. Άμεση ανίχνευση παρασίτων που αγκυροβολεί σε τοίχους κοιλοτήτων και άλλα δυσπρόσιτα κενά.
  2. Ταχεία ανίχνευση μολύνσεων από επιβλαβείς οργανισμούς και παράσιτα όπως φωλιές εντόμων κρυμμένες σε κοιλότητες τοίχων, ολόκληρες αποικίες τερμιτών πίσω από τοίχους ή δάπεδα, αποικίες τρωκτικών, παρασιτώσεις από έντομα κ.α
  3. Γρήγορη ανίχνευση για σημεία εισόδων παρασίτων και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν.
  4. Διακριτικές νυχτερινές επιθεωρήσεις για έλεγχο παρασίτων εκτός ωραρίων λειτουργίας των επιχειρήσεων.
  5. Ανάπτυξη παρασίτων σε προϊόντα και  εμπορεύματα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας

 Οι έρευνες της θερμικής απεικόνισης της exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα , χρησιμοποιούν υπέρυθρη τεχνολογία για την ανίχνευση και τον εντοπισμό κρυφών προβλημάτων επιβλαβών οργανισμών, επιτρέποντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αναγνώριση των παρασιτικών προσβολών, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι.

Η χρήση των ερευνών θερμικής απεικόνισης επιτρέπει στους τεχνικούς της exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, να στοχεύουν θεραπείες σε συγκεκριμένες περιοχές των χώρων σας, με αποτέλεσμα την ταχύτερη εξάλειψη των παρασίτων και τη μείωση της συνολικής χρήσης των εντομοκτόνων.

Πως λειτουργούν οι έρευνες θερμικής απεικόνισης για την αντιμετώπιση παρασίτων

  1. Η θερμική απεικόνιση ανιχνεύει τις εκπομπές  θερμότητας από τα παράσιτα  σε κρυμμένες τοποθεσίες, όπως κοιλότητες τοίχων, κενά οροφής και αποθηκευμένα προϊόντα.
  2. Οι κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας σαρώνουν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους και οι περιοχές που είναι θερμότερες από το περιβάλλον, αναγνωρίζονται από το διαφορετικό  χρώμα στην οθόνη, εντοπίζοντας τα παράσιτα.
  3. Η θερμική ή η υπέρυθρη ενέργεια είναι το φως που δεν είναι ορατό λόγω του διαφορετικού  μήκους κύματος. Σε αντίθεση με το ορατό φως, στον υπέρυθρο κόσμο, τα πάντα με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν εκπέμπουν θερμότητα.
  4. Αυτές οι περιοχές στη συνέχεια διερευνώνται από πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, καθώς διαφορετικές αποτυπώσεις της θερμότητας υποδηλώνουν πιθανά προβλήματα παρασίτων.

Πλεονεκτήματα θερμικής απεικόνισης για την αντιμετώπιση παρασίτων

  1. Ταχεία και αποτελεσματική σάρωση για την ανίχνευση κρυφών εστιών επιβλαβών οργανισμών
  2. Μη επεμβατική και μη παρεμβατική
  3. Ελέγχει όλους τους χώρους, τα δάπεδα στους τοίχους, τις οροφές και τους εξωτερικούς χώρους για τον εντοπισμό παρασίτων.
  4. Δεν χρησιμοποιούνται ακτινοβολίες ή χημικά
  5. Δεν υπάρχει ζημιά στην κατασκευή
  6. Γρήγορες και άμεσες πληροφορίες σχετικά με την προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς και παράσιτα.
  7. Βρίσκει με ακρίβεια την ακριβή θέση εφαρμογής των εντομοκτόνων για καλύτερο αποτέλεσμα.
  8. Παρέχει εικόνες που πιστοποιούν  την προσβολή από παράσιτα.

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η EXTERMINATORS EINΑΙ:

  1. Επιθεωρούμε οπτικά το εσωτερικό και το εξωτερικό της ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων και των προσβάσιμων σημείων στις  στέγες  και στους υπόγειους  χώρους  για την παρουσία ενεργών παρασίτων και ζημιών . Στη συνέχεια με θερμική απεικόνιση γίνεται έλεγχος στις ύποπτες περιοχές για παράσιτα και εφόσον αποδειχτεί το πρόβλημα σας προτείνουμε τον τρόπο και τη θεραπεία για άμεσα αποτελέσματα.
  2. Με τη σύμφωνη γνώμη σας εφαρμόζεται η μέθοδος καταπολέμησης των παρασίτων στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, περιμετρικά και στο εσωτερικό των κτηριακών εγκαταστάσεων.
  3. Επιπλέον, ο τεχνικός της exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, θα πιστοποιήσει γραπτώς όλες τις παρεμβάσεις και θα σας συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

Αυτός είναι ο τρόπος της Exterminators!

ΤA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα. Αντ’ αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά ακόμα πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων με τα παράσιτα που αντιμετωπίζετε. Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Στην exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, oι έλεγχοι παρασίτων διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας στις επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων με την χρήση θερμικής απεικόνισης. Γνωρίζουμε ότι η χρήση των σωστών και των πιο πρόσφατων εργαλείων και τεχνικών μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα παράσιτα καθώς και για τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, προτού να είναι πολύ αργά, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αμέσως.

Αυτό το εξειδικευμένο εργαλείο μας βοηθά να δούμε τα  προβλήματα που το γυμνό μάτι δεν βλέπει . Στόχος μας είναι να διατηρούμε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας προστατευμένο αποτρέποντας έτσι τυχόν μελλοντικές ζημιές στην ιδιοκτησία σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ;

  1. Κορυφαία τεχνολογία
  2. Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας ελέγχου επιβλαβών οργανισμών
  3. Ειδικοί και πιστοποιημένοι επιθεωρητές θερμικής απεικόνισης
  4. Εγγύηση καταπολέμησης 100%
  5. Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής απεικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.