Μυοκτονίες. Απαλλαγείτε από αρουραίους & ποντίκια.

Μυοκτονίες. Απαλλαγείτε από αρουραίους & ποντίκια.

Συμβουλές της exterminators.gr εταιρίας Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων & Μυοκτονιών.

Προστατεύσετε εσάς και την οικογένειά σας από αρουραίους και ποντίκια.

Οι Αρουράιοι και τα ποντίκια αποτελούν ένα σημαντικό κίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά μας. Συνηθισμένες ασθένειες που μεταδίδονται από τους αρουραίους είναι η Σαλμονέλα, νόσος του Weil (ικτερική λεπτοσπείρωση), Κολοβακτηρίδιο E.coli και Φυματίωση.

Τα τρωκτικά επίσης φέρουν ψύλλουςακάρεα και τσιμπούρια και μπορούν να προκαλέσουν οξείες αλλεργικές αντιδράσεις.

Αρουραίοι και ποντίκια αντιμετώπιση

Ένας κίνδυνος στο σπίτι ή στον κήπο σας. Απαλλαγείτε με μυοκτονία από την exterminators.gr

Η εισβολή των τρωκτικών στο σπίτι σας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και αν δεν εισέρχονται στους κύριους κατοικίσιμους χώρους του σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση μία προσβολή από αρουραίους ή ποντίκια στο εσωτερικό του σπιτιού πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα.

Είναι επικίνδυνο να υπάρχουν αρουραίοι στο κήπο ή στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, ιδιαίτερα όταν οι συγκεκριμένοι χώροι χρησιμοποιούνται από παιδιά ή κατοικίδια.

Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από τα τρωκτικά που υπάρχουν στο κήπο, έτσι ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο στις προσπάθειες τους να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στους κλειστούς εσωτερικούς χώρους στάθμευσης ή ακόμα και στα πορτάκια για σκύλους ή γάτες, καθώς οι αρουραίοι μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν σαν διόδους για να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Ενδείξεις προσβολής από τρωκτικά, αρουραίους και ποντίκια. Απαλλαγείτε άμεσα! Καλέστε μας για μυοκτονία!

Τα τρωκτικά, οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι νυκτόβια και συνήθως κρύβονται από τους ανθρώπους, έτσι οι χαρακτηριστικές ενδείξεις προσβολής από αρουραίους στο σπίτι σας είναι :

  • Ήχοι Ροκανίσματος – στους τοίχους ή κάτω από το δάπεδο καθώς οι αρουραίοι κυκλοφορούν αναστατωμένοι στο χώρο.
  • Περιττώματα – Οι αρουραίοι αφήνουν περιττώματα σκούρου χρώματος με σταδιακή λέπτυνση στις άκρες και έχουν μήκος 10-14mm
  • Χαρακτηριστική μυρωδιά – Οι αρουραίοι αφήνουν μυρωδιά που μοιάζει με την μυρωδιά της αμμωνίας, η οποία θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε κλειστούς χώρους, όπως σε σημεία κάτω από ντουλάπια
  • Ζημιά Οι αρουραίοι έχουν δόντια που συνεχώς αυξάνονται και έτσι αναγκάζονται να τα ροκανίζουν επάνω σε ξύλο ή πλαστικό ώστε να τα εκλεπτύνουν. Οι αρουραίοι επίσης είναι δυνατόν να προκαλέσουν πυρκαγιά ροκανίζοντας επάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια.
  • Φθορές σε συσκευασίες τροφίμων – Οι αρουραίοι σκίζουν τις συσκευασίες τροφίμων και αφήνουν χαρακτηριστικές ενδείξεις από τα δόντια τους
  • Φωλιά – Οι αρουραίοι κατασκευάζουν φωλιές, σε απόμερα σημεία με ζέστη, χρησιμοποιώντας τεμαχισμένα υλικά από εφημερίδες ή υφάσματα. Στις φωλιές συχνά υπάρχουν νεογνά αρουραίων.
  • Τρύπες στο έδαφος – Οι αρουραίοι σκάβουν λαγούμια στους κήπους και ιδιαίτερα σε σωρούς από κοπρόχωμα ή κάτω από προστατευμένα σημεία. Επίσης θα κατασκευάζουν φωλιές σε σημεία όπως κάτω από το ξύλινο δάπεδο της βεράντας

Πως να κρατήσετε τα τρωκτικά, τους αρουραίους και τα ποντίκια μακριά σας. Απαλλαγείτε για πάντα.

1. Μία πρώτη αποτρεπτική ενέργεια ενάντια σε μία προσβολή από αρουραίους και ποντίκια είναι να προφυλάξετε με τις απαραίτητες μονώσεις το σπίτι σας. Οι νεαροί σε ηλικία αρουραίοι μπορούν να εισχωρήσουν από κενά μικρότερα από 1 cm. Είναι σημαντικό να σφραγίσετε τρύπες και κενά με τον εξωτερικό χώρο και να τοποθετήσετε βούρτσες μόνωσης περιμετρικά από τις πόρτες.

2. Οι συσκευές παραγωγής απωθητικών υπερήχων λειτουργούν με την εκπομπή ενοχλητικών ήχων για τους αρουραίους, που όμως δεν είναι ενοχλητικοί για τον άνθρωπο. Αυτές οι συσκευές μπορούν να βοηθήσουν πρωταρχικά στην αντιμετώπιση και την είσοδο των αρουραίων στο εσωτερικό του σπιτιού σας, όμως δεν τις προτείνουμε για υπάρχουσες προσβολές, καθώς οι αρουραίοι σύντομα συνηθίζουν τους υπέρηχους.

3. Είναι σημαντικό να μην προσελκύετε αρουραίους με τρόφιμα – αποθηκεύετε τα τρόφιμα σε πλαστικά η μεταλλικά δοχεία και καθαρίζετε τακτικά κάτω από τις κουζίνες και τα ψυγεία.

4. Στους εξωτερικούς χώρους διασφαλίστε την διατήρηση των οικιακών απορριμμάτων σε κλειστούς κάδους, μην αφήνετε υπολείμματα τροφίμων σε σωρούς από κοπρόχωμα και πρέπει να χρησιμοποιείτε δοχεία σίτησης πτηνών μη προσπελάσιμα από σκίουρους.

5. Οι αρουραίοι είναι δυνατόν να εξέλθουν από τους υπονόμους δια μέσω σπασμένων αγωγών. Είναι σημαντικό να ελέγχετε όλες τις σωληνώσεις ότι παραμένουν σε καλή κατάσταση. Επίσης να διασφαλίσετε ότι σε εργασίες με σωληνώσεις δεν υπάρχουν κενά και τρύπες με τον εξωτερικό χώρο.

Τα πλεονεκτήματά της exterminators.gr στις μυοκτονίες και πως θα απαλλαγείτε για πάντα.

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα.
Αντ’ αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά όχι πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων με τις τρωκτικά τα ποντίκια και τους αρουραίους που αντιμετωπίζετε και πως να απαλλαγείτε.
Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας. Στην exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, oι έλεγχοι παρασίτων, κατσαρίδων και τρωκτικών (αρουραίων και ποντικιών)διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας στις επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων με την χρήση θερμικής απεικόνισης.
Γνωρίζουμε ότι η χρήση των σωστών και των πιο πρόσφατων εργαλείων και τεχνικών μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε κατσαρίδες τρωκτικά και υγρασία προτού να είναι πολύ αργά.

Στην exterminators.gr απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, διαθέτουμε:

  1. Κορυφαία τεχνολογία
  2. Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας ελέγχου για κατσαρίδες
  3. Πιστοποιημένοι επιθεωρητές θερμικής απεικόνισης
  4. Εγγύηση καταπολέμησης 100%
  5. Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών και τρωκτικών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής απεικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.