ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Μάθε πως να τις εξολοθρεύσετε!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Μάθε πως να τις εξολοθρεύσετε!

Που κρύβονται οι κατσαρίδες
μέσα στο σπίτι

Οι κατσαρίδες μπορούν να εισέλθουν στο χώρο σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μάθετε πως να εξολοθρεύσετε τις κατσαρίδες.

ΓΙΑΤΙ EXTERMINATORS:

  • Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
  • Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας
  • Κορυφαία τεχνολογία
  • Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών
  • H ισχυρότερη εγγύηση τερμιτών επ ‘αορίστου χρόνου
  • Οικονομικές προτάσεις
  • 24/7 εξυπηρέτηση
  • Εγγυημένες υπηρεσίες
  • 100% Ασφαλής εξολόθρευση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

Που κρύβονται οι κατσαρίδες στο σπίτι σας

Οι ενοχλητικοί και αποτροπιαστικοί αυτοί εισβολείς, οι γνωστές σε όλους μας κατσαρίδες, είναι γνωστό ότι μεταφέρουν παθογόνους παράγοντες που μπορούν να μεταδώσουν κάποια ασθένεια. Συχνά όταν επισκέπτεστε  το μπάνιο στη μέση της νύχτας, έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια  κατσαρίδα που  περπατά στο πάτωμα ή στους τοίχους σας, με αποτέλεσμα να σας  αναστατώνουν τη βραδιά. Αλλά χειρότερο από το να βλέπετε  ζωντανά  τις κατσαρίδες, είναι να να γνωρίζετε ότι σίγουρα  κρύβονται και περισσότερες κάπου μέσα στο σπίτι.

Μέσα από ρωγμές, οπές αερισμού, αποχετεύσεις και σωλήνες αποχέτευσης. Μπορούμε ακόμη και να τις κουβαλήσουμε εμείς οι ίδιοι με τις σακούλες από το σούπερ μάρκετ, με κουτιά, πορτοφόλια ή  ακόμη και πάνω σε εμάς τους ίδιους.

Α. Ιδανικό περιβάλλον

Το σπίτι σας είναι ιδανικό μέρος αναπαραγωγής για ορισμένα είδη κατσαρίδων. Με άφθονο φαγητό, ζέστη και  νερό μπορούν να παραμένουν ενεργές όλο τον χρόνο.

Β. Πως αναπαράγονται

Οι κατσαρίδες αναπαράγονται πολύ γρήγορα. Για κάθε μια κατσαρίδα που βλέπετε, υπάρχουν πάρα πολλές, πολύ περισσότερες από ό,τι μπορεί να νομίζετε

Γ. Πότε εμφανίζονται

Επειδή οι κατσαρίδες συνήθως είναι νυκτόβιες, αν έχετε δει μια, τότε μάλλον δεν έχετε δει ακόμη τίποτα. Οι λίγες κατσαρίδες που βλέπετε την μέρα, μπορεί να σημαίνει ότι απλά αναγκάζονται να το κάνουν λόγω συνωστισμού στις κρυφές περιοχές.

Δ. Αλλεργίες που προκαλούν

 Τα περιττώματα των κατσαρίδων, τα δέρματα τους και τα νεκρά σώματα τους μπορούν να επιδεινώσουν τις αλλεργίες καθώς και το άσθμα ειδικά στα παιδιά και στα  ευαίσθητα άτομα.

Ε. Αναποτελεσματικότητα μη εξειδικευμένων προϊόντων για την εξολόθρευση κατσαρίδων.

Οι κατσαρίδες είναι πολύ ικανές να κρύβονται, και τα αυγά τους είναι φυσικά προστατευμένα από κάποια εντομοκτόνα. Χωρίς ειδικό εξοπλισμό, τα κατάλληλα σκευάσματα και την τεχνογνωσία η εξολόθρευση των κατσαρίδων θα είναι μια χαμένη μάχη.

Τα 5 πιο συχνά σημεία στο σπίτι σας που κρύβονται οι κατσαρίδες και οι συμβουλές μας για την εξολόθρευση κατσαρίδων.

1. Οι κατσαρίδες αγαπάνε τις συσκευές κουζίνας

Ανατριχιάζετε με την σκέψη των κατσαρίδων  που κρύβονται στο πίσω μέρος του φούρνου μικροκυμάτων, του ψυγείου ή του φούρνου σας; Δυστυχώς, οι χώροι αυτοί – μαζί με άλλες συσκευές της κουζίνας, όπως φρυγανιέρες και καφετιέρες – μπορούν να είναι «θέρετρα αναψυχής» για έντομα και παράσιτα όπως οι κατσαρίδες, λόγω των ιδανικών συνθηκών ζέστης και υγρασίας καθώς και λόγω της αφθονίας τροφής στο χώρο.

Η Συμβουλή μας
Μετά τα γεύματα, καθαρίστε τους πάγκους και κάτω από τις συσκευές της κουζίνας, βάλτε ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστε τακτικά, μεταφέρετε τα σκουπίδια έξω και κρατήστε τις αποχετεύσεις στο νεροχύτη καθαρές.

2. Ντουλάπια

Σας πέρασε από το μυαλό  ότι οι κατσαρίδες δεν μπορούν να διεισδύσουν στα ντουλάπια σας;  Ξανασκεφτείτε το! Δεν τις εμποδίζει τίποτα να χωθούν σε ντουλάπια για να τραφούν με τυχόν κομμάτια τροφίμων που μπορεί να έχουν μείνει. Καθαρίστε τα ντουλάπια σας για να τα κάνετε λιγότερο φιλόξενα. Επιπλέον, αποθηκεύστε τρόφιμα όπως σπόρους, ζυμαρικά και τροφές για ζώα  σε σφραγισμένα αεροστεγή δοχεία.

3. Αποχετεύσεις και Σωλήνες αποχέτευσης

Οι σωλήνες που περνούν από  το σπίτι σας συνήθως  βρίσκονται σε σκοτεινά μέρη, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στο υπόγειο ή κάτω από νεροχύτες. Ελέγχετε τακτικά τις αποχετεύσεις, τους σωλήνες και τις βρύσες για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σταγόνες  ή διαρροές. Επιπλέον, σφραγίστε τυχόν ρωγμές ή τρύπες γύρω από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις που οδηγούν στο ύπαιθρο για να δώσουν στις κατσαρίδες ένα λιγότερο σημείο πρόσβασης.

4. Έπιπλα

Δεν είστε οι μόνοι που πιστεύετε ότι ο καναπές είναι ωραίος και άνετος. Οι κατσαρίδες κάποιες φορές ζουν  στον καναπέ σας, ειδικά εάν συνηθίζετε να τρώτε εκεί  και να σας πέφτουν ψίχουλα. Το χειρότερο είναι ότι οι κατσαρίδες μπορούν να αποθέσουν τα αυγά τους μέσα και πάνω στα έπιπλά σας. Για  να το αποφύγετε αυτό κάντε τακτικό σκούπισμα  με ηλεκτρική σκούπα στις ταπετσαρίες και τα υφάσματα των  επίπλων καθώς και επιθεώρηση των ξύλινων επίπλων για περιβλήματα αυγών.

5. Γωνίες και ρωγμές

Τα σπίτια και τα διαμερίσματα έχουν κάθε είδους γωνίες και ρωγμές  που μπορούν να κάνουν εξαιρετικά κρησφύγετα των  κατσαρίδων. Eπιθεωρήστε  το σπίτι σας για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι ρωγμές και οι σχισμές είναι σφραγισμένες.


Εξολόθρευση κατσαρίδων. Νιώθετε αναστατωμένοι μετά από αυτά που μάθατε για τις κατσαρίδες;

Γνωρίζοντας ότι έχετε δίπλα σας έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία απεντομώσεων με εξειδίκευση στις κατσαρίδες που φροντίζει τις ανάγκες, μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς και η φοβία σας να γίνει παρελθόν.

Επικοινωνήστε με την exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα έτσι ώστε ένας εκπαιδευμένος τεχνικός να επιθεωρήσει το σπίτι σας και να προσαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ελέγχου παρασίτων και κατσαρίδων για το σπίτι σας ανάλογα με το πρόβλημα.

Αυτός είναι ο τρόπος της Exterminators!



Τα πλεονεκτήματά της exterminators.gr στην εξολόθρευση κατσαρίδων

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα.
Αντ’ αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά όχι πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων με τις κατσαρίδες που αντιμετωπίζετε.
Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας. Στην exterminators.gr εταιρείας Aπολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών στην Αθήνα, oι έλεγχοι παρασίτων και κατσαρίδων διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας στις επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων με την χρήση θερμικής απεικόνισης.
Γνωρίζουμε ότι η χρήση των σωστών και των πιο πρόσφατων εργαλείων και τεχνικών μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε κατσαρίδες και υγρασία προτού να είναι πολύ αργά.

Στην exterminators.gr απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, διαθέτουμε:

  1. Κορυφαία τεχνολογία
  2. Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας ελέγχου για κατσαρίδες
  3. Πιστοποιημένοι επιθεωρητές θερμικής απεικόνισης
  4. Εγγύηση καταπολέμησης 100%
  5. Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών και κατσαρίδων, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής απεικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *