Επιθεωρήσεις Τερμιτών

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΕΡΜΙΤΩΝ
THERMAL IMAGE TERMITES INSPECTIONS

”Εντοπίστε την προσβολή από τερμίτες με ακρίβεια χωρίς ανώφελες βλάβες!”

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις τερμιτών

 

Στην Exterminators, χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους  για την αποκάλυψη προσβολών  από τερμίτες, είτε είναι στο σπίτι σας είτε σε εμπορική ιδιοκτησία. Η θερμική απεικόνιση είναι η πιο προηγμένη συσκευή ανίχνευσης τερμιτών στον κόσμο και το απόλυτο εργαλείο για επιθεωρήσεις τερμιτών. Είναι η πρώτη και παραμένει η μόνη μοναδική συσκευή στον κόσμο που μπορεί να ανιχνεύσει, να εντοπίσει και να επιβεβαιώσει την παρουσία τερμιτών χωρίς να χρειάζεται φυσική διείσδυση στους τοίχους, τα δάπεδα ή τις οροφές και χωρίς να μετατοπίσει τη δραστηριότητα τους. Αυτό όχι μόνο μείωσε δραματικά την ανάγκη για επισκευές μετά την επιθεώρηση και ταλαιπωρία, αλλά έχει επίσης συρρικνώσει το χρόνο που απαιτείται για την εξάλειψη των «εισβολέων».

Ο εντοπισμός των τερμιτών μπορεί να είναι δύσκολος…
Αλλά γνωρίζοντας που βρίσκονται μπορούμε να τους αφανίσουμε

Οι ιδιοκτήτες συχνά δεν γνωρίζουν την έκταση των προβλημάτων τερμιτών στα σπίτια τους και μπορεί να χρεώνονται υπερβολικά από εταιρείες που δεν προσδιορίζουν με ακρίβεια τις παρασιτώσεις και τις απαιτούμενες επακόλουθες θεραπείες.Τις περισσότερες φορές, αν το σπίτι σας δεν ελέγχεται τακτικά για προβλήματα τερμιτών, τα αποτελέσματα εμφανίζονται  έως ότου προκληθούν σημαντικές βλάβες στην ιδιοκτησία. Και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακριβότερα έξοδα επισκευής.

Όταν αναζητάτε τερμίτες σε ένα σπίτι ή κτίριο, είναι σημαντικό να επιθεωρούνται όλες οι περιοχές όσο το δυνατόν πιο διεξοδικά και αποτελεσματικά. Η θερμική απεικόνιση προσφέρει ένα νέο, υψηλής τεχνολογίας σύστημα ανίχνευσης που είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και δεν βλάπτει κανένα σπίτι. Αυτή η τεχνολογία δίνει μια ορατή απόδειξη της μόλυνσης από τερμίτη και ενός αρχείου της τοποθεσίας και του τρόπου με τον οποίο είναι μολυσμένο. Αυτό ελαχιστοποιεί την ανάγκη για παρεμβάσεις και επισκευές πριν και μετά την απεντόμωση.

Θερμική απεικόνιση τερμιτών

Η θερμική ή υπέρυθρη ακτινοβολία  είναι το φως που δεν είναι ορατό από το ανθρώπινο μάτι!

Η θερμογραφία είναι η χρήση κάμερας υπέρυθρης απεικόνισης και μέτρησης για τη “μέτρηση” της θερμικής ενέργειας που εκπέμπεται από ένα αντικείμενο και χρησιμοποιείται για τη γρήγορη σάρωση ολόκληρης της επιφάνειας του τοίχου, του δαπέδου και της οροφής ενός δωματίου και χωρίς καμία ζημιά στη δομή. Όταν οι τερμίτες εισβάλλουν στις ιδιοκτισίες μας, τα κανονικά σχέδια θερμότητας των τοίχων, των δαπέδων και της οροφής αλλάζουν λόγω της παρουσίας τερμιτών.

Μια θερμική κάμερα καταγράφει αυτή την αλλαγή και υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία κάθε προσβολής από τερμίτη. Μια έγχρωμη εικόνα δείχνει θερμά σημεία ως κόκκινες ή κίτρινες περιοχές  και ψυχρές  κηλίδες με μπλε ή μωβ χρώμα. Αυτοί οι θερμοί χρωματισμοί  υποδηλώνουν την παρουσία των ξενιστών.Τα θερμικά μοτίβα της δομής καταγράφονται ως ψηφιακές εικόνες στη μνήμη της κάμερας. Αυτές οι εικόνες μεταφορτώνονται σε έναν υπολογιστή και δίνουν μια μόνιμη καταγραφή της επιθεώρησης και τι εντοπίστηκε.

ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΕΡΜΙΤΕΣ

Δείτε τι Συμβαίνει πίσω από τις ξύλινες κατασκευές σας!

Η θερμική απεικόνιση παρέχει τη μοναδική μέθοδο για να εντοπίσει με ακρίβεια την προσβολή από τερμίτες χωρίς καταστροφικά μέτρα. Η πραγματική πηγή της μολύνσης  μπορεί να απέχει πολλά  μέτρα από το σημείο ανίχνευσης.

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΕΡΜΙΤΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η ¨θερμή¨  περιοχή της εικόνας υποδεικνύει τη θερμότητα που παράγεται από πληθυσμό τερμιτών σε κρυμμένες φωλιές σε σημεία  που δεν θα ήταν ορατά με γυμνό μάτι.

Η Θερμική επιθεώρηση περιλαμβάνει:

 • Οπτική ανάλυση των εύκολα προσβάσιμων περιοχών του σπιτιού για ενδείξεις βλάβης ή δραστηριότητας.
 • Λεπτομερή  οπτικό έλεγχο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,υπογείων χώρων, κοιλότητες στέγης, υποπεριοχές κ.α

Αφού εντοπιστεί η μόλυνση από τους τεχνικούς της Exterminators τότε θα προταθεί και θα εφαρμοστεί η πιο αποτελεσματική στρατηγική, με ένα στοχευμένο πρόγραμμα θεραπείας που περιορίζεται στα συγκεκριμένα σημεία της  μόλυνσης. Λόγω της ακρίβειας των  αποτελεσμάτων της θερμικής απεικόνισης, η εκτίμηση της ποσότητας των τερμιτοκτόνων που θα χρησιμοποιηθεί  θα είναι ακριβέστερη και η απολύτως απαραίτητη.

Η θερμική κάμερα:

 • Mας επιτρέπει να συλλέξουμε δεδομένα για ανάλυση αναφορικά με την τοποθεσία και τους χώρους.
 • Ανιχνεύει κίνηση μέσα ή πίσω από τις περισσότερες επιφάνειες (γρανίτη, σκυρόδεμα, μάρμαρο)
 • Εντοπίζει ακριβώς το σημείο προσβολής.
 • Ανιχνεύει οποιαδήποτε αλλαγή στην υγρασία στις επιφάνειες
 • Κάθε μικρή αύξηση ή μείωση της υγρασίας εμφανίζεται αμέσως.
 • Εντοπίζει την παραμικρή μεταβολή της θερμοκρασίας της επιφάνειας

Επιλογές θεραπείας ΠΡΟΛΗΨΗΣ τερμιτών 

Οι θεραπείες μας για τους τερμίτες περιλαμβάνουν τρεις προληπτικές τεχνικές για την προστασία του σπιτιού σας από αυτά τα καταστροφικά έντομα.

 • Δολώματα
 • Θεραπεία στο έδαφος
 • Θεραπείες ξύλου

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Επιλογές θεραπείας ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ τερμιτών

Ήδη έχουν εμφανιστεί τερμίτες; Αυτό απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και θεραπεία.Η θεραπεία ποικίλει σε κάθε περίπτωση, με βάση τον τύπο της βλάβης και  τον τύπο του επιβλαβούς οργανισμού. Ορισμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση τερμιτών περιλαμβάνουν:

 • Δολώματα
 • Θεραπεία στο έδαφος
 • Θεραπείες ξύλου
 • Υποκαπνισμός

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Τα πλεονέκτηματα της Exterminators

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η Exterminators κάνει πιο αποτελεσματική την επιθεώρηση της ιδιοκτησίας σας για τερμίτες. Δεν θα σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα. Αντ ‘αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία επιθεώρησης πιο γρήγορη, αλλά ακόμα πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων των παρασίτων σας. Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να εντοπίσουν τις υπάρχουσες παρασιτώσεις και να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα προτού είναι πολύ αργά.

Όταν συνεργαστείτε με εμάς, θα σας προσφέρουμε:

 • Κορυφαία τεχνολογία
 • Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας ελέγχου τερμιτών
 • Ειδικοί και πιστοποιημένοι επιθεωρητές θερμικής απεικόνισης
 • Κορυφαίους εμπειρογνώμονες στις επιθεωρήσεις τερμιτών
 • Γραπτή εγγύηση οριστικής καταπολέμησης 100% επ΄ αορίστου χρόνου.
 • Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής απεικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.