ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η απεντόμωση στις μέρες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε σπίτι αφού όλα τα έντομα μεταφέρουν ιούς, μύκητες και βακτήρια τα οποία είναι υπέυθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η απεντόμωση δεν είναι πάντα ο ίδιος αλλά ποικίλλει και εξαρτάται κάθε φορά από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε αλλα και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Έτσι ενστερνιζόμενοι πάντα τις δύο αυτές παραμέτρους εφαρμόζουμε ανάλογα:

Ψεκασμό με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 
Με τον ψεκασμό γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες (υγειονομικής ή μη σημασίας) όπου τα έντομα περπατούν, επικάθονται ή έχουν την φωλιά τους στους χώρους των εγκαταστάσεων σας. Με την χρήση των εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί επιτυγχάνεται τόσο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των παρασίτων όσο και η ασφάλεια των ανθρώπων. Τα χρησιμοποιούμενα υγειονομικής σημασίας εντομοκτόνα είναι προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ασφαλή για τον άνθρωπο, φιλικά στο περιβάλλον ενώ παράλληλα έχουν τοξικότητα για τα ψυχρόαιμα και είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εντόμων.

Ψεκασμό με μηχάνημα υψηλής πίεσης 
Με αυτό τον ψεκασμό γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα περπατούν, επικάθονται ή έχουν την φωλιά τους. Κυρίως αφορά βιομηχανικούς και υπαίθριους χώρους όπου η ψεκαζόμενη επιφάνεια είναι μεγάλης έκτασης αλλά και οι ιδιαιτερότητες των χώρων ποικίλες. Ανάλογα τώρα με τον χώρο, αλλά και το είδος του εντόμου που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιούμε επιλεκτικά εντομοκτόνα που δεν βλάπτουν τα ωφέλιμα έντομα της πανίδας, αλλά μόνον το έντομο στόχο.

Με ειδικό τζελ για κατσαρίδες 
Με αυτή την μέθοδο γίνεται τοποθέτηση δολώματος για τις κατσαρίδες ακριβώς στα σημεία που έχουν τις φωλιές τους και συχνάζουν. Είναι σκεύασμα εντελώς άοσμο και μη τοξικό και η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει εκκένωση των χώρων ή κάποια άλλη προετοιμασία. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.Η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων επειδή οι κατσαρίδες είναι έντομα κανιβαλλιστικά (οι ζωντανές τρώνε τις νεκρές) και κοπροφάγα και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μία αλυσίδα θανάτου και γίνεται η εξόντωση όλων των υπαρχόντων κατσαρίδων αλλά και αυτών που μπορεί να προέλθουν από αυγά των κατσαρίδων που πιθανόν να υπάρχουν στον χώρο. 

Με ειδικό τζελ για μυρμήγκια 
Είναι μία εξειδικευμένη εφαρμογή καταπολέμησης μυρμηγκιών κατά την οποία με τη χρήση τροφοελκυστικών εντομοκτόνων  (δόλωμα) σε μορφή γέλης αντιμετωπίζεται ριζικά το πρόβλημα. Σε περιπτώσεις μικρής ή και μεγαλύτερης προβολής σε εσωτερικούς χώρους καταφέρνουμε τον γρήγορο έλεγχο των εντόμων, εκμεταλλευόμενοι την Τροφάλλαξη που συνεργεί στην ταχεία μεταφορά της δραστικής ουσίας σε όλο τον πληθυσμό.

Νεφελοψεκασμός (Fogging) 
Σε περιπτώσεις (κυρίως βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους) που δεν είναι εφικτός ψεκασμός, (λόγω των υλικών, του συστήματος αποθήκευσης κ.α) η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον νεφελοψεκασμό. Με αυτή τη μέθοδο και με ένα ειδικό μηχάνημα (εκνεφωτής) το εντομοκτόνο διοχετεύεται σε μορφή καπνού και καταλαμβάνει όλο τον όγκο του χώρου που θέλουμε να απεντομώσουμε. Ο καπνός μπορεί και διεισδύσει σε απρόσιτα σημεία και επικάθεται σε όλες τις επιφάνειες που μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητα έντομα. 

T.T.R (Trap-Treat-Release) και Τερμίτες
Με τη μέθοδο T.T.R ή μέθοδο της Τροφάλλαξης επεμβαίνουμε με ασφάλεια στη ζωή των τερμιτών με μία δραστική ουσία που δεν ανιχνεύεται από τα έντομα και μεταφέρεται από τα ίδια σε ολόκληρο τον πληθυσμό τους.


Χρειάζεστε βοήθεια; Είμαστε διαθέσιμοι 24/7
EXTERMINATORS 210 60.10.745
Ζητήστε προσφορά

Ευχαριστημένοι πελάτες μας:


Πιστοποιήσεις:

Πιστοποίηση απολυμάνσεων και απεντομώσεων

Προμηθευτές

Αποτελεσματικά φάρμακα απολύμανσης και απεντόμωσης
Copyright ©2018 exterminators.gr
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου.