Θερμική Aπεικόνιση

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝIΣΗ
THERMAL IMAGE BUILDING AND PEST INSPECTIONS

“Η θερμική απεικόνιση προσφέρει ένα αποτελεσματικό, βολικό και ακριβές μέσο ανίχνευσης!”

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις Κατοικίες

 

Η Exterminators χρησιμοποιεί μια ανώτερη προσέγγιση και τις τελευταίες τεχνολογίες, για την αποτελεσματική ανίχνευση επιβλαβών οργανισμών καθώς και για τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, με την χρήση της θερμικής κάμερας (Thermal Image).  Η θερμική απεικόνιση χρησιμοποιείται για όλες τις επιθεωρήσεις μας, εντοπίζοντας κρυφές εστίες επιβλαβών οργανισμών, διαρροές νερού, αύξηση της υγρασίας, κενά μόνωσης και πολλά άλλα. Αυτό το εξειδικευμένο εργαλείο μας βοηθά να δούμε τα  προβλήματα που το γυμνό μάτι δεν βλέπει . Στόχος μας είναι να διατηρούμε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας προστατευμένο αποτρέποντας έτσι τυχόν μελλοντικές ζημιές στην ιδιοκτησία σας.

Οι πιστοποιημένοι επιθεωρητές μας διεξάγουν ενδελεχείς επιθεωρήσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Η Exterminators είναι από τις  πρώτες εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο που εφαρμόζει υπηρεσίες επιθεώρησης για επιβλαβείς οργανισμούς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης. Είτε χρειάζεστε μια επιθεώρηση κτιρίου,  οικίας , είτε επιχείρησης είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς. Οι εκθέσεις ελέγχου είναι συνοπτικές και εύκολο να ακολουθηθούν με φωτογραφικές αποδείξεις και χρήσιμες συμβουλές. Οι επιθεωρήσεις μας διεξάγονται από πλήρως διαπιστευμένους, έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι στη διενέργεια οπτικών επιθεωρήσεων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO.

“Δεν έχετε δει την ιδιοκτησία σας μέχρι να την δείτε στην κάμερα θερμικής απεικόνισης!”

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

 

Σχετικά με εμάς»

Στην Exterminators είμαστε μια έμπειρη ομάδα που εκτός από τις υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου ειδικεύεται και στις επιθεωρήσεις με θερμική απεικόνιση σε Ελλάδα και Κύπρο. Από τις συνήθεις επιθεωρήσεις έως τις επιθεωρήσεις παρασίτων, έχουμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και συστάσεις.

    Επιθεωρήσεις παρασίτων»

Αναγνωρίζουμε τυχόν σημάδια ενεργών επιβλαβών οργανισμών, την έντονη δραστηριότητά τους, πιθανά σημεία εισόδου τους αλλά και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν στην ιδιοκτησία σας. Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους. Η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης μας επιτρέπει να παρέχουμε ακριβείς αναφορές σε κάθε περιοχή της ιδιοκτησίας.

  Επιθεωρήσεις τερμιτών»

Η θερμική απεικόνιση παρέχει τη μοναδική μέθοδο για να εντοπίσει με ακρίβεια την προσβολή από τερμίτες χωρίς καταστροφικά μέτρα. Η πραγματική πηγή της μολύνσης μπορεί να απέχει πολλά μέτρα από το σημείο ανίχνευσης.

  Οικοδομικές επιθεωρήσεις»

Οι οικοδομικές επιθεωρήσεις περιλαμβάνουν πλήρη οπτική εκτίμηση που περιγράφει την κατάσταση της ιδιοκτησίας και προσδιορίζει τυχόν προϋπάρχουσες ατέλειες. Καλύπτει ως επί το πλείστον τη δομή του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών εγκαταστάσεων των ηλεκτρικών καλωδιώσεων και πολλά άλλα για να εντοπιστούν τυχόν προβλιματικές περιοχές

  Επιθεωρήσεις πριν από την αγορά»

Πριν από τη δέσμευση αγοράς, είναι επιτακτική μια επιθεώρηση. Ο σκοπός της επιθεώρησης του κτιρίου πριν από την αγορά είναι να σας ενημερώσει για τυχόν σημαντική ζημιά στο κτίριο και πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν επαγγελματία, έναν εγκεκριμένο επιθεωρητή. Εάν υπάρχουν προβλήματα, η αναφορά θα σας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτείτε μια νέα τιμή με τον πωλητή ή να καταλήξετε σε συμφωνία σχετικά με τα έξοδα επισκευής.

  Επιθεωρήσεις πριν από την πώληση»

Οι επιθεωρήσεις στο σπίτι δεν είναι μόνο για αγοραστές. Η ανακάλυψη προβλημάτων από έναν μελλοντικό αγοραστή στην τελευταία στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε χρονικές καθυστερήσεις, να προσθέσει έξοδα και μπορεί ακόμη και να εκτροχιάσει μια συμφωνία εντελώς

  Επιθεωρήσεις κατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων»

Μπορούμε να καταγράψουμε τα σημεία του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας όπου υπάρχουν απώλειες ενέργειας, να εντοπίσουμε υγρασίες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, να σας υποδείξουμε σημεία όπου έχει γίνει κακή μόνωση ή υπάρχουν διαρροές και πολλά άλλα.

  Επιθεώρηση κτηρίου και  έλεγχος παρασίτων»

Η αγορά ή πώληση ενός σπιτιού είναι μια μεγάλη οικονομική απόφαση. Ένας οικοδομικός έλεγχος και ένας έλεγχος παρασίτων είναι απαραίτητος κατά την αγορά ή την πώληση ενός νέου ακινήτου. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε πλήρη κατανόηση της δομικής ακεραιότητας του κτιρίου. Μια επιθεώρηση κτηρίου και ένας έλεγχος παρασίτων καλύπτει τα πάντα όσον αφορά τη δομή του κτιρίου και οποιαδήποτε δραστηριότητα επιβλαβών οργανισμών.

 Ο έλεγχος περιλαμβάνει :

 • Πλήρη εξωτερική και πλήρη εσωτερική οπτική επιθεώρηση.
 • ‘Eλεγχο της δομής του σπιτιού ή του κτιρίου.
 • Δομικές αδυναμίες λόγω καιρικών συνθηκών, επιβλαβών οργανισμών ή άλλων περιβαλλόντων.

Μεγάλες ζημιἐς ή αστοχίες δεν πρόκειται μόνο να οδηγήσουν σε υποβάθμιση της αξίας της  ιδιοκτησίας στο μέλλον, αλλά είναι εξαιρετικά δαπανηρές για την επισκευή. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες ευρώ ετησίως ανιχνεύοντας διάφορα προβλήματα προτού δημιουργήσουν μεγαλύτερο κίνδυνο για την ιδιοκτησία σας

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η θερμική απεικόνιση ανιχνεύει τις εκπομπές  θερμότητας από τα παράσιτα  σε κρυμμένες τοποθεσίες, όπως κοιλότητες τοίχων, κενά οροφής και αποθηκευμένα προϊόντα καθώς και  τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, μίας ιδιοκτησίας όπως διαρροές νερού, αύξηση της υγρασίας, κενά μόνωσης και πολλά άλλα.  Όλα τα αντικείμενα έχουν μια υπάρχον θερμότητα, τα οποία προκαλούνται από μια σειρά περιβαλλοντικών παραγόντων όπως η υγρασία, η θερμοκρασία περιβάλλοντος και το ηλιακό φως.

Οι κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας σαρώνουν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους και οι περιοχές που είναι θερμότερες από το περιβάλλον, αναγνωρίζονται από το διαφορετικό  χρώμα στην οθόνη. Η θερμική ή η υπέρυθρη ενέργεια είναι το φως που δεν είναι ορατό λόγω του διαφορετικού  μήκους κύματος. Σε αντίθεση με το ορατό φως, στον υπέρυθρο κόσμο, τα πάντα με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν εκπέμπουν θερμότητα,  Αυτές οι περιοχές στη συνέχεια διερευνώνται από πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, καθώς διαφορετικές αποτυπώσεις της θερμότητας υποδηλώνουν πιθανά προβλήματα.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Όταν πρόκειται για πιο αποτελεσματική και ενδελεχή επιθεώρηση μιας ιδιοκτησίας, οι θερμικές κάμερες μπορούν να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τυχόν προβλήματα που δεν βλέπουμε εύκολα με γυμνό μάτι.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Μας βοηθά να διεξάγουμε μια ενδελεχή επιθεώρηση χωρίς να υπάρχει ζημιά στην κατασκευή
 • Παρέχει αποδείξεις ζημιών ή προσβολών από επιβλαβείς οργανισμούς
 • Μας επιτρέπει να αποφασίσουμε αν μια ιδιοκτησία είναι μια σταθερή επένδυση ή όχι
 • Μας δίνει την ευκαιρία να επισημάνουμε οποιουσδήποτε τομείς μπορεί να είναι ανεπιθύμητοι για μια ιδιοκτησία
 • Ελαχιστοποιεί το χρόνο που αφιερώνεται στον έλεγχο για την προσβολή ή τη δραστηριότητα των τερμιτών και άλλων παρασίτων.

 Μια θερμική κάμερα εικόνας μπορεί να ανιχνεύσει: 

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση ανίχνευσης τερμιτών
 • Διαρροές υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Απουσία οποιασδήποτε μόνωσης στην οροφή ή στους τοίχους
 • Απώλεια θερμότητας και διείσδυση αέρα σε τοίχους, οροφές, δάπεδα, παράθυρα και πόρτες
 • Τερμιτες και άλλες παρασιτώσεις
 • Ελαττωματική ηλεκτρική καλωδίωση
 • Υγρά δάπεδα και τοίχοι κ.α

Κόστος Θερμογραφίας: Το κόστος συνήθως εξαρτάται από το μέγεθος του ακινήτου. Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση είναι 60 και 120 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του ακινήτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Έλεγχοι με θερμογραφία, έλεγχοι με υπέρηχους (αερόφερτους και δομής), έλεγχοι με ανάλυση κραδασμών (vibration analysis), Condition Based Monitoring (CBM) η/μ εξοπλισμού, Predictive Maintenance (PdM) η/μ εξοπλισμού, έλεγχοι ηλεκτρολογικών & μηχανολογικών εγκαταστάσεων (με θερμογραφία & υπέρηχους), εντοπισμός σημείων διαρροής αέρα, αερίων και κενού, εντοπισμός διαρροής ή και φραγής σωληνώσεων, εντοπισμός υγρασίας, θερμογέφυρων – προβλημάτων σε μονώσεις. Αυτές οι συσκευές μπορούν να εντοπίσουν με ακρίβεια, να εντοπίσουν και να επιβεβαιώσουν την παρουσία μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, χωρίς να πρέπει να διεισδύσουν σε τοίχους, δάπεδα ή οροφές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ;

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

Ενώ οι κάμερες θερμικής απεικόνισης είναι οι πιο αποτελεσματικές, μη επεμβατικές μέθοδοι επιθεώρησης , δεν χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες αυτή την προηγμένη τεχνολογία στη δουλειά τους γιατί το κόστος είναι αρκετά μεγάλο.

Τα πλεονεκτήματά μας

 • Ειδικοί και αδειοδοτημένοι επιθεωρητές κτιρίων και επιβλαβών οργανισμών·
 • Πλήρως ασφαλισμένοι
 • Τελευταίος εξοπλισμός
 • Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η Exterminators προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα. Αντ ‘αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά ακόμα πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας επαγγελματισμού και ευγένειας κατά την εκτέλεση όλων των επιθεωρήσεων μας.  Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Στην Exterminators oι έλεγχοι διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες  στις επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, κτηρίων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, με την χρήση θερμικής απεικόνισης. Γνωρίζουμε ότι η χρήση των σωστών και των πιο πρόσφατων εργαλείων και τεχνικών μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε μια ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, προτού να είναι πολύ αργά.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για οποιαδήποτε επιθεώρηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής απεικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.